Ratko Nikolić

Žikica Milosavljević, nekadašnji sjajni rukometaš Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije, rođen je 14. januara 1972. godine u Pančevu. Bio je jedan od najboljih igrača crveno-belih u drugoj polovini devedesetih, kada je Zvezda dominirala na domaćoj sceni, a u Evropi ostvarila zapažen rezultat.

Dragana Cvijić je definitivno jedna od najbitnijih članova reprezentacije Srbije u poslednjoj deceniji. Rođena je 15. marta 1990. godine, visoka je 183 cm.  Gde god je igrala, ostavila je dubok trag u klubu, jer se uvek vrlo brzo adaptirala na novu sredinu, i svojom energijom i znanjem postajala ključni element za osvajanje najviših ciljeva.

Naš novi promoter je vanserijski sportista i ličnost koja je definitivno jedan od najboljih srednjih bekova u istoriji rukometa, igrač koji je sam rešavao veliki broj utakmica, pravi vođa na terenu, snažan i nezadrživ u igri jedan na jedan, nepogrešiv u odlučujućim momentima, kada on dobije loptu, sigurno će ići do kraja bez oklevanja

Slavko Goluža (Stolac, BiH, 17. rujna 1971.), hrvatski rukometni reprezentativac i trener, odrastao je u Metkoviću, gde je završio osnovnu i srednju školu, kratko je trenirao u fudbalskom klubu Neretva iz Metkovića, a posle prelazi na rukomet počevši karijeru u Rukometnom klubu Mehanika (danas RK Metković).  

Veselin Vujović (Cetinje, 19. januar 1961), je bivši jugoslovenski rukometaš i trener. Vujović je igrao na poziciji levog beka, po mišljenjima mnogih stručnjaka još uvek niko u svetskom rukometu nije dosegnuo njegovu igračku veličinu.

Sa dva pehara klupskog prvaka Evrope, kao i titulom svetskog šampiona u reprezentativnom dresu, Jovica Cvetković se sa punim pravom pamti kao najbolja rukometna levica svog vremena i jedan od najvećih rukometaša koga je Jugoslavija imala. 

Kao što smo i obećali, ovoga leta na druženje sa Vama dovodimo samo najbolje. Danijel Šarič, najbolji golman današnjice, i rame uz rame sa legendarnim  golmanom francuske, Tijeri Omejerom, najbolji golman proteklog svetskog prvenstva, će naredno leto provesti sa nama na planini Goč, u okviru kampa "Ratko Nikolić".

Ivan Nikčević (Nikšić, 11. februara 1981) je srpski rukometaš koji nastupa za Portland San Antonio i reprezentaciju Srbije. Visok je 1,82 м i igra na poziciji levog krila. Rukometom je počeo da se bavi sa 12 godina u rodnom Nikšiću, u ekipi Sutjeske. Prvi trener mu je bio Dragutin Vukićević. Sa 17 godina je prešao u Crvenu zvezdu, za koju je nastupao sledećih 7 godina.

Odbrojavanje do početka

Time remaining

Countdown
expired


Link:
Prijava na kamp

Tolerancija


Prijatelji kampa


Sva prava zadržana @ 2015-2016 Ratko Nikolić | Desing by škola programiranja