Ratko Nikolić

Dragana Cvijić je definitivno jedna od najbitnijih članova reprezentacije Srbije u poslednjoj deceniji. Rođena je 15. marta 1990. godine, visoka je 183 cm.  Gde god je igrala, ostavila je dubok trag u klubu, jer se uvek vrlo brzo adaptirala na novu sredinu, i svojom energijom i znanjem postajala ključni element za osvajanje najviših ciljeva.

Sa 12 godina je počela da trenira rukomet u Radničkom iz Obrenovca, a put kojim je išla je bio izuzetno naporan. No ipak, to našoj novoj promoterki, nije predstavljao problem, budući da je sa samo 23 godine, od strane IHF-a, proglašena za najboljeg pivotmena sveta. Ovaj uspeh iz 2013 nije došao slučajno. 2008. je proglašena za najbolju rukometašicu u Srbiji, i tada je široj svetskoj javnosti skrenula pažnju na svoje mogućnosti. Karijera joj je stalno išla uzlazno, tako da je 2012. je osvojila Ligu Šampiona, kao članica tadašnjeg drim tima iz Podgorice, ŽRK Budućnost.


Na svetskom prvenstvu 2013 osvaja srebrnu medalju, i u očima publike postaje heroj jer je tokom čitavog prvenstva dominirala u odbrani i u napadu na liniji od 6 m. Sve što je do sada u svojoj karijeri ostvarila, daje nam za pravo da kažemo da je naš novi promoter, Dragana Cvijić, jedna od najboljih rukometašica planete u poslednjoj deceniji

Odbrojavanje do početka

Countdown
expired

Tolerancija


Prijatelji kampa


Sva prava zadržana @ 2015-2016 Ratko Nikolić | Desing by škola programiranja